Grecia - Distracţia

(Pagini) > > > Distracţia

Plaja

Pe plajele renumite, puteţi să vă oferiţi o relaxare clasică pe şezlong pentru a vă bronza sau puteţi alege dintre sporturile  de apă. Cele mai la îndemână sunt windsurfingul sau plimbarea pe scuter nautic. Mai puteţi încerca paraglidingul sau schiul nautic. Pe majoritatea plajelor, se pot închiria şi bărci sau hidrobiciclete.

Scufundările

Grecia se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase şi mai curate mări, parcă anume făcută pentru scufundări legate sau autonome. Puteţi încerca să urmaţi un curs de scufundări sau puteţi lua un submarin individual.

Excursiile

De ce nu aţi încerca unele dintre excursiile facultative, către frumoasele locuri antice greceşti? Atât în zona continentală cât şi pe insule sunt posibilităţi nenumărate. Nu contează că nu aţi cumpărat din timp o astfel de excursie – se poate aranja totul la faţa locului.

Excursiile cu vaporul

Acestea sunt foarte populare în Grecia. Dacă staţi pe una dintre insule, cu siguranţă veţi fi tentaţi să plecaţi într-o croazieră cu vaporul care vă va oferi multe posibilităţi de a vedea lucruri interesante. Se bucură de apreciere şi excursiile la peşterile albastre, unde apa are o incredibila culoare albatră de cerneală.

Aquaparcurile

Aproape toate insulele au propriul lor aquapark (uneori chiar două) unde vă puteţi bălăci în voie. Vă asigurăm că distracţia, pe toboganele de toate formele posibile şi imposibile, poate dura întreaga zi.

Seara

Promenadele din Grecia sunt mărginite de nenumărate taverne, baruri, discoteci sau cafenele din care neîncetat cineva vă invită sau vă oferă reduceri. Printre acestea, sunt intercalate magazinaşe cu suveniruri, bijuterii sau îmbrăcăminte. Seara puteţi încerca karaoke sau sushi, în alt loc decât un restaurant japonez, după care poate să vă grăbiţi spre o discotecă renumită. Posibilităţi de a vă alege sunt destule, trebuie numai să vă decideţi ce doriţi. Fermecătoare poate fi şi numai o plimbare romantică pe faleză între murmurul valurilor şi veselia mulţimii de turişti.

Ultimele curiozităţi...

25.07.2012 Simbolica drapelului naţional
04.05.2012 Ouzo
26.03.2012 Excursii cu bicicleta

Ultima discuţie...

12.03.2012 karpathos
30.07.2011 cazare

Ultima fotografie...

pe insula Corfu
pe insula Creta
străduţă din Grecia
la malul mării
bisericuţă